Res Group https://www.resgroup.ro

» Consumabile » Coffeemat Gold Espresso « Romeuro Service - coffee services 
 
 

Coffeemat Gold Espresso

Acest produs poate fi comandat online de la adresa:
https://www.automate-cafea-consumabile-vending.ro/shop-prod-192-Cafea-Coffeemat-Gold-Espresso#sus
 >  > Coffeemat Gold Espresso  >  > Coffeemat Gold Espresso

Coffeemat Gold Espresso este o cafea boabe pentru un espresso cu gust autentic italian, fabricata si ambalata in Italia, furnizata exclusiv de catre RomEuro Service.

Cafeaua Coffeemat Gold Espresso este un produs un produs de top, fiind in scurt timp foarte popular in randul utilizatorilor din lumea Vendingului, Horeca chiar si a utilizatorii casnici, fiind foarte bine apreciat de catre consumatorii sai.

 Da Cel mai bun pretCod Produs RES00192

Un produs marca Romeuro Service - coffee services
Un produs marca Romeuro Service - coffee services


Produs vizualizat de 1951 ori
Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.
Prezenta oferta este valabila 7 zile incepand cu data de 27-10-2021, doar in limita stocului disponibil. Prezenta oferta se supune termenilor si conditiilor comerciale disponibile pe siteul nostru
Coffeemat Gold Espresso Coffeemat Gold Espresso este o cafea boabe pentru un espresso cu gust autentic italian, fabricata si ambalata in Italia, furnizata exclusiv de catre RomEuro Service. Cafeaua Coffeemat Gold Espresso este un produs un produs de top, fiind in scurt timp foarte popular in randul utilizatorilor din lumea Vendingului, Horeca chiar si a utilizatorii casnici, fiind foarte bine apreciat de catre consumatorii sai.

Toate drepturile sunt rezervate Romeuro Service srl © 2021
Realizat de EuroMarket.ro
Security check 0.94595900 1635302428