Res Group https://www.resgroup.ro

» Consumabile » Coffeemat Gold Crema « Romeuro Service - coffee services 
 
 

Coffeemat Gold Crema

Acest produs poate fi comandat online de la adresa:
https://www.automate-cafea-consumabile-vending.ro/shop-prod-19-Cafea-Coffeemat-Gold-Crema#sus
 >  > Coffeemat Gold Crema  >  > Coffeemat Gold Crema

Cafea Arabica si Robusta boabe, 100% naturala. Este un amestec echilibrat de Arabica si Robusta astfel incat in urma prepararii la un automat de cafea sa rezulte o cafea cremoasa cu o aroma intensa si un gust persistent. Atentie daca folositi pentru prima data acest tip de cafea la automatul dumneavoastra reglati rasnita astfel incat gradul de macinare sa fie optim pentru procedeul espresso.

 Da Cel mai bun pret

Generale
Detalii TehniceDaca folositi pentru prima data acest tip de cafea la apartul dumneavoastra reglati rasnita astfel incat gradul de macinare sa fie optim pentru procedeul espresso.
Avantaje / Dezavantaje vs ConcurentaRaport pret/calitate echilbrat.
Medii de utilizarebar, uz casnic, office, vending
Mod de ambalare
Individualpunga 1Kg
Bax5 pungi/bax
Palet80 baxuri - 400 kg
Consumabile
Cantitate1000g/punga
Continutboabe cafea prajite
Dozaj7.5 g/portie


Cod Produs rescfmattgoldc

Un produs marca Romeuro Service - coffee services
Un produs marca Romeuro Service - coffee services


Produs vizualizat de 10305 ori
Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.
Prezenta oferta este valabila 7 zile incepand cu data de 23-03-2023, doar in limita stocului disponibil. Prezenta oferta se supune termenilor si conditiilor comerciale disponibile pe siteul nostru
Coffeemat Gold Crema Cafea Arabica si Robusta boabe, 100% naturala. Este un amestec echilibrat de Arabica si Robusta astfel incat in urma prepararii la un automat de cafea sa rezulte o cafea cremoasa cu o aroma intensa si un gust persistent. Atentie daca folositi pentru prima data acest tip de cafea la automatul dumneavoastra reglati rasnita astfel incat gradul de macinare sa fie optim pentru procedeul espresso.

Toate drepturile sunt rezervate Romeuro Service srl © 2023
Realizat de EuroMarket.ro
Security check 0.75207200 1679532226