Automate de cafea » Distribuitoare automate bauturi calde » Rhea Vendors Caffe Europa E6 « RHEA Vendors 
 
 
 
 
 

Rhea Vendors Caffe Europa E6


 >  > Rhea Vendors Caffe Europa E6
Comanda din noul magazin online RES Coffee Shop din Iasi

CULTURA ESPRESSO
Caffe Europa dispune de posibilitatea de a functiona si cu doua recipiente tip turnulete care deservesc pahare diferite - ceea ce înseamnă că se pot oferi băuturi in 2 pahare de dimensiuni diferite: unul dintre turnuri distribuie pahare cu diametrul de 70 mm pentru o experientă de vending optim si de calitate, celalalt tip de turnulete distribuind pahare mai mici, cu diametrul de 57 mm, pentru a putea savura un Espresso sau Caffe Macchiato cu trairea adevărata a sentimentului de Espresso Italian.

Un adevărat Espresso Italian ...
Caffe Europa este renumit pentru că a introdus posibilitatea de dotare a sistemului de servire pahare cu două dimensiuni, pentru piata de mijloc - low-cost, oferind astfel si posibilitatea de a oferi un adevarat espresso italian si într-un pahar mic, optim pentru cantitatea de lichid specifica unei astfel de bauturi(pana la 35 ml).

Proiectare
Usa rotunjita inspirata din motive arhitecturale, panou backlit si iluminat, intuitiv, ce permite urmarirea procesului de distribuire a băuturii.

Interfata cu utilizatorul
Panoul de comenzi are 16 butoane de selectie programabile, 2 butoane de pre-selectie pentru a regla cantitatea de zahăr urmarita vizual pe bara cu LED-uri. Afisajul grafic monocrom este cu iluminare din spate si cu posibilitatea schimbarii si programarii culoarii de fundal.

Băuturi
Versiunea espresso poate sa contina 5 sau 6 recipiente pentru produsele consumabile, plus un recipient boabe de cafea pentru cei care iubesc espresso italian. Versiunea instant este echipata cu până la 7 containere de produse si 4 camere de amestec . Un sistem de pompe fara supape înseamnă probleme cauzate de depunerile de calcar sunt reduse la minimum. Ambele variante pot fi echipate cu o unitate de răcire pentru a oferi si băuturi reci. O caracteristică de programare permite sa fie modificata viteza de amestec pentru a ajusta densitatea unei băuturi.

Performantă
O sursă de alimentare în comutatie asigură doze consistente si de performantă si de protectie împotriva scurt-circuitelor .

Programare
Foarte flexibilă si personalizabila orice setare a băuturii se poate realiza fie manual prin intermediul displayului aparatului sau prin software-ul de suport rheAction .

Setarea dozajului
Cantitătile de produse pot fi reglate prin ajustarea timpilor de functionare a distribuirii produsului si a motoarelor de pompare.

Usor de utilizat
Componentele interne pot fi îndepărtate cu usurintă pentru curătenie si întretinere. Containerele pentru pahare sunt transparente permitind astfel verificarea visuala a cantitatii atunci când usa este deschisă.

Consumul de energie
Printre caracteristicile de economisire a energiei se numără: ? programabil de comutare on / off ori pentru a mentine aparatul la o economie de energie în stand-by de temperatură, atunci când este inactiv ; ? de joasa tensiune LED-uri pentru a minimiza consumul .
Consumul total de energie se înregistrează începând de la prima servire.


Generale
Avantaje / Dezavantaje vs ConcurentaFiabilitate, nr. mare de capacitate pahare,
Medii de utilizareVending
OptionaleSenzor de pahar, Unitate de racire pentru bauturi reci, Kit de autonomie apa - 20 l,
Automate bauturi
Adancime660 mm
Capacitate boiler espresso0.4 litri la versiunea Espresso
Capacitate boiler instant3.4 litri la versiunea Instant
Capacitate container cafea boabe3.4 kg
Capacitate container cafea instant1.2 kg
Capacitate container ceai4.4 Kg
Capacitate container ciocolata3.5 Kg
Capacitate container lapte praf1.35 Kg
Capacitate container zahar4.5 Kg
Capacitate pahare600 - la var. cu 1 distribuitor cu diam. 70 mm bucati
Capacitate palete:560 bucati
Conexiune apa3/8" inch
Element incalzire boiler espresso 1300 W
Element incalzire boiler instant1700 W
Frecventa50/60 Hz
Greutate (aproximativ)120 la vers. Espresso si 108 la vers. Instant kg
Grup cafea1
Inaltime1830 mm
Latime575 mm
Nr Boilere1
Nr. de camere amestec produs3 (ver. Espresso) si 4 (ver. Instant)
Nr. de containere solubile5 sau 6 la ver. Espresso / 7 la ver. Instant
Nr. de selectii16
ProtocolMDB / EXECUTIV
Putere consumata1300W(var.instant) - 1700W(var.espresso) Watti
Sisteme de plataCompatibil cu toate sistemele de plata.
VersiuneESPRESSO / INSTANT
Voltaj230 VUn produs marca RHEA Vendors
Un produs marca RHEA Vendors


Produs vizualizat de 7531 ori
Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Informatii valabile pentru produsul:
Rhea Vendors Caffe Europa E6 CULTURA ESPRESSO Caffe Europa dispune de posibilitatea de a functiona si cu doua recipiente tip turnulete care deservesc pahare diferite - ceea ce înseamnă că se pot oferi băuturi in 2 pahare de dimensiuni diferite: unul dintre turnuri distribuie pahare cu diametrul de 70 mm pentru o experientă de vending optim si de calitate, celalalt tip de turnulete distribuind pahare mai mici, cu diametrul de 57 mm, pentru a putea savura un Espresso sau Caffe Macchiato cu trairea adevărata a sentimentului de Espresso Italian. Un adevărat Espresso Italian ... Caffe Europa este renumit pentru că a introdus posibilitatea de dotare a sistemului de servire pahare cu două dimensiuni, pentru piata de mijloc - low-cost, oferind astfel si posibilitatea de a oferi un adevarat espresso italian si într-un pahar mic, optim pentru cantitatea de lichid specifica unei astfel de bauturi(pana la 35 ml). Proiectare Usa rotunjita inspirata din motive arhitecturale, panou backlit si iluminat, intuitiv, ce permite urmarirea procesului de distribuire a băuturii. Interfata cu utilizatorul Panoul de comenzi are 16 butoane de selectie programabile, 2 butoane de pre-selectie pentru a regla cantitatea de zahăr urmarita vizual pe bara cu LED-uri. Afisajul grafic monocrom este cu iluminare din spate si cu posibilitatea schimbarii si programarii culoarii de fundal. Băuturi Versiunea espresso poate sa contina 5 sau 6 recipiente pentru produsele consumabile, plus un recipient boabe de cafea pentru cei care iubesc espresso italian. Versiunea instant este echipata cu până la 7 containere de produse si 4 camere de amestec . Un sistem de pompe fara supape înseamnă probleme cauzate de depunerile de calcar sunt reduse la minimum. Ambele variante pot fi echipate cu o unitate de răcire pentru a oferi si băuturi reci. O caracteristică de programare permite sa fie modificata viteza de amestec pentru a ajusta densitatea unei băuturi. Performantă O sursă de alimentare în comutatie asigură doze consistente si de performantă si de protectie împotriva scurt-circuitelor . Programare Foarte flexibilă si personalizabila orice setare a băuturii se poate realiza fie manual prin intermediul displayului aparatului sau prin software-ul de suport rheAction . Setarea dozajului Cantitătile de produse pot fi reglate prin ajustarea timpilor de functionare a distribuirii produsului si a motoarelor de pompare. Usor de utilizat Componentele interne pot fi îndepărtate cu usurintă pentru curătenie si întretinere. Containerele pentru pahare sunt transparente permitind astfel verificarea visuala a cantitatii atunci când usa este deschisă. Consumul de energie Printre caracteristicile de economisire a energiei se numără: ? programabil de comutare on / off ori pentru a mentine aparatul la o economie de energie în stand-by de temperatură, atunci când este inactiv ; ? de joasa tensiune LED-uri pentru a minimiza consumul . Consumul total de energie se înregistrează începând de la prima servire.

 
 
 
 

Rhea Vendors Caffe Europa E6 RHEA Vendors < Distribuitoare automate bauturi calde < A

Automate de cafea

Distribuitoare bauturi calde
Distribuitoare bauturi reci si snack-uri
Distribuitoare semi-automate
Espresoare profesionale de bar

Consumabile

Cafea Boabe
Cafea Instant
Cafea Monodoze - Cialde
Cafea Capsule
Ceai pulbere

Piese de schimb, Accesorii

Piese de schimb, accesorii
Sisteme de plata
Filtre de dedurizare apa
 
ResGroup
Cu speranta ca intreaga gama de produse si servicii prezentate aici vor veni cit mai bine in intimpinarea nevoilor dumneavoastra va invitam sa reveniti si sa revizitati site-ul nostru.
Info Res Group
SC ROMEURO SERVICE SRL
CUI RO11980333
Reg. Com. J22/479/1999
CS 30.000 Lei


 
Info Contact
0232-21.68.93 - Telefon/Fax
0729-15.68.77 - Mobil
0727-51.44.43 - Mobil
0722-78.73.79 - Mobil
office@resgroup.ro
Facebook resgroup.ro
Localizare pe harta