Automate de cafea » Distribuitoare automate bauturi calde » Rhea Vendors Sagoma Luce PB/6 « RHEA Vendors 
 
 
 
 
 

Rhea Vendors Sagoma Luce PB/6


 >  > Rhea Vendors  Sagoma Luce PB/6
Comanda din noul magazin online RES Coffee Shop din Iasi

Zi si Noapte
Sagoma Luce - un distribuitor automat de vending elegant, atractiv si luminos.

Zahar ?
2 butoane de preselectie sunt disponibile pentru a ajusta cantitatea de zahar cu posibilitatea de urmarire vizuala pe o rigla afisata pe display. Agitatorul/paleta cade automat in interiorul fiecarui pahar si bauturile preferate sunt gata. Bauturi delicioase si cremoase gata de a fi gustate si de a te bucura de un mod de a le consuma in sistem de cofee -break chiar în fata automatului de bauturi.

Bauturi
Boabele proaspat macinate asigura bauturi fara a pierde acea aroma esentiala de cafea. Un sistem patentat de a oferi bauturi instant. O caracteristica de programare inovatoare permite sa-si modifice vitezele de amestecare pentru a ajusta densitatea bauturii.

Versiuni, design si culori
Proiectat de Angelo Micheli a De Lucchi Studio este disponibil în versiuni de espresso(oferind bauturi pe baza de cafea boabe proaspat macinate) sau instant(oferind bauturi numai pe baza de produse instant, inclusiv bautura de cafea fiind obtinuta din cafea instant), de culori negru sau argintiu.

Tehnologie usor de utilizat
O gama larga de optiuni de programare te asigura ca o bautura personalizata poate fi realizata fie prin intermediul ecranului masinii sau cu software-ul de suport rheAction. Un program integrat pentru a face mai usor serviciul de curatenie, astfel grupul de cafea poate fi îndepartat cu usurinta, precum si bolurile de amestecare pot fi pur si simplu scoase si înlocuite, toate acestea pentru a fi cat mai simplu si rapid modul de igienizare.

Date de audit
Datele de vânzari sunt disponibile în format EVA - DTS prin IrDA ( optional ) sau tasta Flash.

Sistemele de plata
Compatibil cu sisteme de plata tip monetiere/jetoniere si/sau bancnotiere, chei magnetice, card în protocoalele de comunicare paralel, executiv sau MDB.

Consumul de energie
Sagoma Luce permite economisirea remarcabila a energiei prin: - programabilitatea saptamânala a pornirii/ opririi în acelasi interval de timp, mentinand automatul la o temperatura de asteptare atunci când este inactiv.


Generale
Avantaje / Dezavantaje vs ConcurentaCeea ce face diferenta fata de alte modele, rod al unui studiu ergonomic bine definit si de o atentie extrema la detalii, Sagoma Luce ofera un mod confortabil de servire a bauturilor calde datorita existentei unei zone tip raft, util, pe care poti sprijini mai multe pahare, dupa erogarea bauturii, de fapt o zona de depozitare a paharelor cu diversele bauturi pe care le-ai solicitat si pot fi depozitate acolo pana la servire, in acea zona speciala de pe usa, aceeasi cu zona de erogare a bauturii
Medii de utilizareVending
OptionaleAccesorii:
- Kit de apa (bidon 20 L).
Automate bauturi
Adancime660 mm
Capacitate container cafea boabe3.4 kg
Capacitate container cafea instant1.2 kg
Capacitate container ceai4.4 Kg
Capacitate container ciocolata3.5 Kg
Capacitate container lapte praf1.35 Kg
Capacitate container zahar4.5 Kg
Capacitate pahare500 bucati
Capacitate palete:500 bucati
Greutate (aproximativ)120 kg
Inaltime1835 mm
Latime575 mm
Nr. de selectii12+2
Putere consumata1300 Watti
Sisteme de plata- Jetoniera (RM5, EUR3, NRI)
- Cititor de bancnote cu caseta sau fara : Innovative, Cash Code,
- Sistem de plata cu card sau chei magnetice :Eurokey , Mifare
- Restiera : Paytec
VersiuneESPRESSO / INSTANT
Voltaj230 VUn produs marca RHEA Vendors
Un produs marca RHEA Vendors


Produs vizualizat de 7104 ori
Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Informatii valabile pentru produsul:
Rhea Vendors Sagoma Luce PB/6 Zi si Noapte Sagoma Luce - un distribuitor automat de vending elegant, atractiv si luminos. Zahar ? 2 butoane de preselectie sunt disponibile pentru a ajusta cantitatea de zahar cu posibilitatea de urmarire vizuala pe o rigla afisata pe display. Agitatorul/paleta cade automat in interiorul fiecarui pahar si bauturile preferate sunt gata. Bauturi delicioase si cremoase gata de a fi gustate si de a te bucura de un mod de a le consuma in sistem de cofee -break chiar în fata automatului de bauturi. Bauturi Boabele proaspat macinate asigura bauturi fara a pierde acea aroma esentiala de cafea. Un sistem patentat de a oferi bauturi instant. O caracteristica de programare inovatoare permite sa-si modifice vitezele de amestecare pentru a ajusta densitatea bauturii. Versiuni, design si culori Proiectat de Angelo Micheli a De Lucchi Studio este disponibil în versiuni de espresso(oferind bauturi pe baza de cafea boabe proaspat macinate) sau instant(oferind bauturi numai pe baza de produse instant, inclusiv bautura de cafea fiind obtinuta din cafea instant), de culori negru sau argintiu. Tehnologie usor de utilizat O gama larga de optiuni de programare te asigura ca o bautura personalizata poate fi realizata fie prin intermediul ecranului masinii sau cu software-ul de suport rheAction. Un program integrat pentru a face mai usor serviciul de curatenie, astfel grupul de cafea poate fi îndepartat cu usurinta, precum si bolurile de amestecare pot fi pur si simplu scoase si înlocuite, toate acestea pentru a fi cat mai simplu si rapid modul de igienizare. Date de audit Datele de vânzari sunt disponibile în format EVA - DTS prin IrDA ( optional ) sau tasta Flash. Sistemele de plata Compatibil cu sisteme de plata tip monetiere/jetoniere si/sau bancnotiere, chei magnetice, card în protocoalele de comunicare paralel, executiv sau MDB. Consumul de energie Sagoma Luce permite economisirea remarcabila a energiei prin: - programabilitatea saptamânala a pornirii/ opririi în acelasi interval de timp, mentinand automatul la o temperatura de asteptare atunci când este inactiv.

 
 
 
 

Rhea Vendors  Sagoma Luce PB/6 RHEA Vendors < Distribuitoare automate bauturi calde <

Automate de cafea

Distribuitoare bauturi calde
Distribuitoare bauturi reci si snack-uri
Distribuitoare semi-automate
Espresoare profesionale de bar

Consumabile

Cafea Boabe
Cafea Instant
Cafea Monodoze - Cialde
Cafea Capsule
Ceai pulbere

Piese de schimb, Accesorii

Piese de schimb, accesorii
Sisteme de plata
Filtre de dedurizare apa
 
ResGroup
Cu speranta ca intreaga gama de produse si servicii prezentate aici vor veni cit mai bine in intimpinarea nevoilor dumneavoastra va invitam sa reveniti si sa revizitati site-ul nostru.
Info Res Group
SC ROMEURO SERVICE SRL
CUI RO11980333
Reg. Com. J22/479/1999
CS 30.000 Lei


 
Info Contact
0232-21.68.93 - Telefon/Fax
0729-15.68.77 - Mobil
0727-51.44.43 - Mobil
0722-78.73.79 - Mobil
office@resgroup.ro
Facebook resgroup.ro
Localizare pe harta