Res Group https://www.resgroup.ro

Despre Bianchi Industry
Noutati

Despre Bianchi IndustryCompania Bianchi Industry a fost creata pornind de la ideea familiei Trapletti de a uni sub acelasi acoperis brandul Bianchi vending, lider in producerea de aparate de tip vending si Brasilia, brand mondial pe partea de espresoare profesionale. Compania a fost infiintata in 1959 de Angelo Trapletti, obiectul de activitate fiind reprezentat de vanzarea pe piata italiana de automate de tip vending fabricate in SUA.  In prezent, presedintele Bianchi Industry este Massimo Trapletti, fiul fondatorului, afacerea fiind detinuta 100% de familia Trapletti.

Prin produsele fabricate, Bianchi Industry propune solutii inovative pentru toti profesionistii din sectorul Ho.Re.Ca (hoteluri, baruri, restaurante) si Vending. Compania are 370 de angajati, 2 fabrici in Italia (una de 19.000 mp in Bergamo, alta de 10.000 mp in Latina), 8 locatii de birouri in Italia, Franta, Germania, Spania, Portugalia, Suedia si Brazilia, alaturi de o retea de distributie ce acopera peste 50 de tari. 

Investitiile semnificative si constante in studiul solutiilor inovative au condus la o crestere semnificativa a Departamentului de Cercetare si Dezvoltare. In cadrul acestuia sunt dezvoltate patente si tehnologii ce au capacitatea de a anticipa cererile clientilor si consumatorilor finali, pozitionand astfel compania Bianchi Industry in randul celor mai inovativi lideri pe o piata aflata in continua schimbare. De altfel, viziunea este reflectata de sloganul " Living the present with future technologies /A trai prezentul folosind tehnologiile viitorului".

Bianchi Industry este una dintre marcile de pe site-ul RES, prin distribuitoarele semi-automate Bianchi Gaia si Bianchi LEI SA, distribuitoarele automate de bauturi calde Bianchi LEI200, Bianchi LEI400, Bianchi BVM921 si Distribuitoare automate bauturi reci si snack-uri precum modelul Bianchi BVM672.

Le mai spunem celor ce realizeaza gestiunea automatelor de cafea ca pot beneficia de experienta si expertiza RES acumulate in 17 ani de activitate pentru a face cea mai potrivita alegere: cumpararea sau inchirierea aparatului respectiv. Recomandarea noastra ia considerare scopul instalarii automatului (in vederea obtinerii de profit sau pentru a asigura cafea persoanelor ce lucreaza intr-un anumit spatiu), dar si locatia automatului, alaturi de caracteristicile dorite (full automat sau semi-automat, sistem de plata cu monede/bancnote sau fise/ jetoane, cu sau fara sistem de filtrare a apei). Pentru detalii suplimentare va asteptam la sediile noastre din Iasi, Suceava si Bacau.


Tags:
|
https://www.resgroup.ro

Toate drepturile sunt rezervate Romeuro Service srl © 2021
Realizat de EuroMarket.ro
Security check 0.99111300 1614535725