Res Group https://www.resgroup.ro

Noutati

Cafeaua boabe, capsulele si monodozele marca CovimPentru ca ne-a cucerit prin calitate, noblete si bogatia de arome, cafeaua Covim este, de multi ani, la loc de cinste in cadrul gamei de produse destinate automatelor de tip vending, espresoarelor profesionale de bar, a celor utilizate la birou sau acasa.

Covim a fost infiintata in 1991 in Genoa, Italia, prin fuziunea a doua companii cu vechime in domeniul prajirii cafelei si pionieri in punerea bazelor culturii cafelei in zona Genoa, la inceputul anilor 1900.
Pentru obtinerea de fiecare data a unui produs caracterizat prin rafinament, echilibru de arome si consistenta, fiecare etapa a productiei isi are propria importanta, pornind de la selecționarea celor mai potrivite boabe de cafea direct de la sursă, verificarea acestora pe parcursul transportului, realizarea unei prăjiri atent monitorizate, apoi amestecarea diferitelor tipuri de cafea boabe și, la final, râșnirea și ambalarea.

Niciun detaliu nu este neglijat in obtinerea produsului final, avand ca destinatie sectorul Vending, Hoteluri, Restaurante si Catering, plus cel de Retail. Sloganul “Espresso Life” este un tribut adus culturii cafelei si celor ce rezoneaza cu importanta efectelor sale pozitive in viata de zi cu zi.

La RES veti gasi cafea boabe, capsule si monodoze/cialde marca Covim, pe site si in locatiile noastre din Iasi, Suceava si Bacau. De fiecare data cand schimbati sortimentul de cafea la automatul dumneavoastra de cafea recomandam reglarea rasnitei, astfel incat gradul de macinare sa fie optim pentru procedeul espresso.

Covim este unul dintre primii producatori de cafea care au obtinut standardul ‘DTP 114 – Vending Quality’, special pentru industria vending, ce defineste pentru fiecare amestec de cafea boabe parametrii functionali si calitativi la un nivel mai inalt decat cel deja stabilit prin lege.

De notat faptul ca Italia este al treilea cel mai mare exportator de cafea prajita in Europa si al patrulea la nivel mondial. Astazi, cafeaua Covim, gratie calitatilor sale, a devenit tot mai mult un produs international, ajungand la un nivel al exporturilor de 30% si devenind unul dintre simbolurile „Fabricat in Italia” asociate excelentei in domeniul alimentar.

De aceea, pe buna dreptate, parteneriatul cu Covim ne onoreaza; cafeaua boabe, capsulele si monodozele marca Covim sunt in topul recomandarilor noastre pentru automate de tip vending, espresoarele profesionale de bar, de la birou sau de acasa, prin prisma calitatii si a pretului corect.


Tags:
|
https://www.resgroup.ro

Toate drepturile sunt rezervate Romeuro Service srl © 2021
Realizat de EuroMarket.ro
Security check 0.84862200 1614537500