Res Group https://www.resgroup.ro

Reglarea rasnitei de cafea: cand, de ce si cum ?
Noutati

Reglarea rasnitei de cafea: cand, de ce si cum ?In cazul in care va achizitionati sau intrati in posesia unui espresor de cafea, e bine de stiut faptul ca cei mai importanti factori care conduc la o bautura de cafea de cea mai inalta calitate sunt presiunea, temperatura apei, calitatea si gradul de macinare a boabelor de cafea.

Primul lucru pe care va recomandam sa-l faceti este reglajul rasnitei, astfel incat, raportat la tipul de cafea boabe ce urmeaza a fi utilizat, sa rezulte un maxim de calitate a cafelei. Cand spunem tip de cafea, ne referim la amestecul de cafea boabe Arabica si Robusta: cu cat procentul de cafea Arabica este mai mare, cu atat calitatea boabelor, implicit a cafelei rezultate, este mai ridicata. Pentru consumatorul final, criteriile ce definesc o cafea de calitate sunt in primul rand de ordin vizual – crema bogata, consistenta, apoi de ordin olfactiv – miros placut, caracteristic boabelor proaspat macinate, iar in final cele asociate unui gust echilibrat.

Reglajul rasnitei este esential atat in cazul achizitionarii unui espresor, cat si la orice schimbare ulterioara a sortimentului de cafea boabe.

Reglarea in mod corect a rasnitei oricarui automat de cafea se realizeaza in cadrul Departamentul de Service al firmei noastre; in acest sens, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0232-216.893 pentru orice informatii sau precizari. Deasemenea, in cazul in care aveti un espresor mai vechi, cu un anumit grad de uzura, colegii din Departamentul de Service va pot sprijini prin realizarea unei constatari si a reglajelor ulterioare, menite sa ajute la obtinerea unui nivel optim de calitate a cafelei prin procedeul espresso.

Recomandarea noastra de reglare a rasnitei o regasiti notata si pe ambalajele sortimentelor de cafea proprii, precum Coffeemat Gold Crema si Coffeemat Espresso.
Tags:
|
https://www.resgroup.ro

Toate drepturile sunt rezervate Romeuro Service srl © 2021
Realizat de EuroMarket.ro
Security check 0.72314300 1614537428