Noutati

Cateva cifre despre cafea | Descopera cafeaua cu RES


Cateva cifre despre cafea | Descopera cafeaua cu RES
Cateva cifre despre cafea | Descopera cafeaua cu RES

In primul rand, tinem sa va spunem ca aceasta fotografie a fost realizata folosind cafeaua noastra. O spuma bogata si un gust intens inseamna un amestec echilibrat de cafea boabe Arabica si Robusta, lucru despre care am putea vorbi o zi intreaga: in cei 16 ani de activitate, am descoperit pas cu pas tainele cafelei si ale unui espresso reusit.

Doar in caz ca nu stiati, iata cateva cifre despre cafea: 70% dintre oameni isi beau cafeaua in maxim o ora de la trezire si in fiecare zi, in lume, se consuma 1600 milioane de cesti de cafea. Ca popularitate si consum, este a doua bautura dupa apa, dar si cel mai comercializat produs, imediat dupa petrol. Un espresso se face din 40-42 boabe de cafea, iar studiile au aratat ca intre orele 14 si 15, avem cel mai redus nivel de energie, ceea ce echivaleaza cu o invitatie la cafea pentru voi, cei ce cititi aceste randuri intre orele cu pricina.

Dureaza 4-5 ani sau chiar mai mult pentru ca un arbore de cafea sa aiba rod, iar odata prajita, boaba de cafea isi mareste volumul, dar scade in greutate prin pierderea apei – asemenea popcornului.

Potrivit unui studiu publicat in 2013 de Euromonitor, continand un top 50 al tarilor cele mai mari consumatoare de cafea, pe primele trei locuri se situeaza Finlanda (cu o medie de 2,64 cesti/zi), Norvegia (1,98 cesti/zi) si Olanda (1,84 cesti/zi). Urmeaza Slovenia, Austria, Serbia, Danemarca, Germania, Belgia si Brazilia. SUA este pe locul 22, iar Romania pe locul 38.

Sunt si alte amanunte interesante despre cafea – studiile au aratat ca barbatii beau cafea intrucat ii sprijina sa finalizeze diverse proiecte, in timp ce pe femei le ajuta sa se relaxeze. 63% dintre locuitorii din New York beau cafea, in timp ce in Londra 80% fac acest lucru. Brazilia e cel mai mare furnizor de cafea din lume, iar lista poate continua. Pe langa faptul ca este o bautura importanta si de folos pentru multi dintre noi, cafeaua are o istorie la fel de bogata precum gustul si aroma sa. Iar despre istoria cafelei vom vorbi data viitoare.
Cateva cifre despre cafea | Descopera cafeaua cu RES Noutati

Automate de cafea

Distribuitoare bauturi calde
Distribuitoare bauturi reci si snack-uri
Distribuitoare semi-automate
Espresoare profesionale de bar

Consumabile

Cafea Boabe
Cafea Instant
Cafea Monodoze - Cialde
Cafea Capsule
Ceai pulbere

Piese de schimb, Accesorii

Piese de schimb, accesorii
Sisteme de plata
Filtre de dedurizare apa
 
ResGroup
Cu speranta ca intreaga gama de produse si servicii prezentate aici vor veni cit mai bine in intimpinarea nevoilor dumneavoastra va invitam sa reveniti si sa revizitati site-ul nostru.
Info Res Group
SC ROMEURO SERVICE SRL
CUI RO11980333
Reg. Com. J22/479/1999
CS 30.000 Lei


 
Info Contact
0232-21.68.93 - Telefon/Fax
0729-15.68.77 - Mobil
0727-51.44.43 - Mobil
0722-78.73.79 - Mobil
office@resgroup.ro
Facebook resgroup.ro
Localizare pe harta