Noutati

Vitrine frigorifice orizontale semiventilate , o alegere buna ?


Vitrine frigorifice orizontale semiventilate , o alegere buna ?
Foarte important de stiut !
Au aparut pe piata de vitrine frigorifice orizontale din Romania , vitrine frigorifice semiventilate!
Din punct de vedere tehnic , este o notiune fara sens !
Va vom prezenta cum functineaza o vitrina frigorifica cu agregat frigorific incorporat.
La aceste vitrine frigorifice , laminarea agentului frigorific este realizata cu tub capilar.
Tubul capilar având secțiune constantă nu poate să se autoregleze. Din această cauză încărcătura de agent frigorific a instalației frigorifice este fixă și stabilă în funcție de capacitatea acesteia.
Pentru a funcționa in parametri , capacitatea frigorifică a agregatului frigorific trebuie să fie strict corelată cu capacitatea evaporatorului.
Vitrina frigorifică semiventilată este de fapt o vitrină cu răcire statică (evaporator așezat sub blatul de lucru), la care în spațiul de depozitare sunt montate unu sau două ventilatoare care pot fi pornite sau oprite de la un buton. Jetul de aer nefiind dirijat, viteza de recirculare a aerului este foarte mare și conduce la deshidratarea rapidă a produselor!

CIND SI UNDE APAR PROBLEME TEHNICE

La vitrinele frigorifice semiventilate cu agregat frigorific incorporat ,aerul se trece forțat prin evaporator cu o anumită viteză, în funcție de valoarea acesteia capacitatea frigorifică a evaporatorului crește.
De exemplu: la evaporatoarele dotate cu ventilator și folosite la camerele frigorifice, capacitatea frigorifică este de 6 ori mai mare decât capacitatea blocului de evaporator fără ventilatoare.
Intrebarea este :
La vitrinele semiventilate cum s-a stabilit capacitatea frigorifică a agregatului?
Dacă s-a dimensionat pentru varianta cu răcire statică, atunci agregatul devine suprasolicitat în varianta cu ventilație. Dacă s-a dimensionat pentru varianta ventilată atunci în cazul opririi ventilatoarelor agregatul devine supradimensionat. Acest lucru conduce la aspirație accentuată,temperatura evaporatorului scade mult, apare fenomenul de înghețare a acestuia datorită deshidratării accentuate a mărfurilor expuse.

Nu vă lăsați păcăliți cu aceste vitrine semiventilate !
De 15 ani , Romeuro Service , a comercializat sute de vitrine frigorifice orizonatale. Clientilor nostri, noi am recomandat achizitionarea de vitrine statice ori vitrine cu racire ventilata , functie de produsele ce urmeaza a le expune in vitrine.
Datorita recomantarilor primite de la specialistii nostrii, clientii Romeuro Service sunt foarte multumiti de vitrinele achizitionate.Vitrine frigorifice orizontale semiventilate , o alegere buna ? Noutati

Automate de cafea

Distribuitoare bauturi calde
Distribuitoare bauturi reci si snack-uri
Distribuitoare semi-automate
Espresoare profesionale de bar

Consumabile

Cafea Boabe
Cafea Instant
Cafea Monodoze - Cialde
Cafea Capsule
Ceai pulbere

Piese de schimb, Accesorii

Piese de schimb, accesorii
Sisteme de plata
Filtre de dedurizare apa
 
ResGroup
Cu speranta ca intreaga gama de produse si servicii prezentate aici vor veni cit mai bine in intimpinarea nevoilor dumneavoastra va invitam sa reveniti si sa revizitati site-ul nostru.
Info Res Group
SC ROMEURO SERVICE SRL
CUI RO11980333
Reg. Com. J22/479/1999
CS 30.000 Lei


 
Info Contact
0232-21.68.93 - Telefon/Fax
0729-15.68.77 - Mobil
0727-51.44.43 - Mobil
0722-78.73.79 - Mobil
office@resgroup.ro
Facebook resgroup.ro
Localizare pe harta